ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРИТЕ

Почитувани,

Сите пензионери од општина Крушево кои својата пензија ја добиваат преку Македонски пошти итно е потребно најдоцна до 20 август да се пријават во една од банките во Крушево за да ја добијат на време својата пензија.

Доколку не го направат истото можно е да следи доцнење во исплаќањето на пензиите.

Оваа неопходност доаѓа по отпочнувањето на стечајната постапка за Еуростандард банка.

Апелираме ова известување сите пензионери да го земат во предвид и најдоцна до предвидениот рок да одберат една банка за прием на пензијата.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!