Јавен оглас за издавање во закуп на киосците на Гумење

Општина Крушево објавува оглас за издавање во закуп на урбана опрема – 4 киосци на месноста Гумење.

Целосниот оглас и образецот за аплицирање можете да ги погледнете во документите подолу:

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!