Неделен информатор – 20-26.01.2020

Во најновиот неделен информатор за периодот од 20-ти до 26-ти јануари локалната самоуправа ги спроведе следните активности:

  1. Годинава Тоше ќе добие достојно спомен обележје, одбележан денот на неговото раѓање
  2. Општината аплицира за изградба на канализација во Пресил
  3. Опремување на ЈП „Комуна“ – реализирани проекти во 2019
  4. Со проект од Алда општината изработи стратегија за млади – Граѓански органзиации во служба на локалната демократија
  5. 12-ти роденден на дневниот центар за деца и младинци со посебни потреби

Неделниот информатор можете да го погледнете подолу:

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!