Овој викенд „Крушево низ корија – петта епизода“

Овој викенд, на 17 и 18 август во Крушево ќе се одржи фестивалот на отворено Крушево низ корија со планински и велосипедски тури, тандем параглајдинг, забава под отворено небо и кампување на Мечкин Камен.

Во сабота навечер на Мечкин Камен ќе настапи DJeneral Jankovich, а детали за активностите можете да погледнете на следниот линк: https://www.facebook.com/events/695517557515433/

Линк до календар на настани: http://krushevo.com/mk/events

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!