Во четврток дезинсекција против ларви од комарци во општина Крушево

На 18.04.2019г. (четврток) на територија на општина Крушево ќе се изврши теристична дезинсекција против ларви од комарци.

Акцијата ќе опфати 7 хектари од територијата на општина Крушево.

Ова соопштение на општина Крушево е со цел информирање на граѓаните за претстојната акција.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!