Градоначалникот Христоски на одбележувањето на патронатот на „Гонча Туфа“

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски денес (04.04.2019) присуствуваше на приредбата во градинката „Гонча Туфа“ во Крушево по повод патрониот празник.

Децата од градинката претставија повеќе ритмички и рецитаторски содржини, а пред родителите и гостите се обрати директорката Мери Христоска.

Подолу погледнете фотографии од одбележувањето на патрониот празник на крушевската градинка.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!