Почетна » Вести » Компанијата „5 Летерс“ доделува две стипендии на студенти

Компанијата „5 Летерс“ доделува две стипендии на студенти

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Компанијата „5 Летерс“ ДОО доделува две стипендии на студенти запишани на прв циклус студии во учебната 2018/2019 година на Земјоделски факултет.

Насоките кои ги стипендира компанијата се Поледелство и Квалитет и безбедност на храна.

Повеќе дета погледнете на фотографијата.

IMG-696688054483858ee3113b754c9b9b4b-V

Share