Почетна » Вести » Известување за сопствениците на угостителски објекти

Известување за сопствениците на угостителски објекти

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Општина Крушево ги известува граѓаните кои издаваат соби навремено и во целост да ја подмируваат туристичката такса. Плаќањето на туристичката такса значи повеќе средства за дополнително инвестирање во областа на туризмот за зголемување на бројот на туристи.

Исто така, се известуваат сите сопственици на угостителските објекти навремено да ги плаќаат трошоците за претпростор.

Share