Почетна » Проекти » Поплочен со бехатон коцки дел од улицата „Киро Фетак “

Поплочен со бехатон коцки дел од улицата „Киро Фетак “

Спомен куќа Тоше Проески

Поплочен со бехатон коцки дел од улицата „Киро Фетак “ со вкупна површина од 350м2

DSC00439-1 DSC00448 DSC00442 DSC00446

Сподели

Туристички Портали