Почетна » Култура » Театарската претстава за деца „Убавицата и ѕверот“ изведена на сцената на крушевскиот театар

Театарската претстава за деца „Убавицата и ѕверот“ изведена на сцената на крушевскиот театар

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

На сцената на „Театар Крушево“ , пред многубројните дечиња, се изведе театарската претстава за деца „Убавицата и ѕверот“ во изведба на актерите од театарската група КОЛОЗОВ. Претставата беше изведена како дел од активностите на ЛАГ Агро Лидер – Кривогаштани во соработка со Општина Крушево.

Share