Почетна » Култура » Концерт на камерниот хор „ХЕРУВИМИ“

Концерт на камерниот хор „ХЕРУВИМИ“

По повод 110-годишнината од возобновувањето на храмот „Св. Никола“ Крушево, во храмот беше одржан концерт од страна на камерниот хор „ХЕРУВИМИ“, во организација на Здружението на граѓани „АРТ-КУЛ“ од Крушево и Центарот за византолошки студии – Универзитет „Евро-Балкан.“

 

Share