Почетна » Вести » МЛАДИТЕ СЕКОГАШ ВО ФОКУСОТ НА ОПШТИНА КРУШЕВО

МЛАДИТЕ СЕКОГАШ ВО ФОКУСОТ НА ОПШТИНА КРУШЕВО

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

На денешниот тренинг на најмладите играчи на ФК „Питу Гули“, Градоначалникот на Општина Крушево, Ѓорги Дамчески им подари маички со амблемот на Општина Крушево и амблемот на ФК „Питу Гули“ како поттик за нивниот натамошен напредок.

Share