Почетна » Вести » Тутунскиот комбинат СЕКЕ донира во спортот во Крушево

Тутунскиот комбинат СЕКЕ донира во спортот во Крушево

Спомен куќа Тоше Проески

Како општествено одговорна фирма, тутунскиот комбинат СЕКЕ СА го поддржа фудбалскиот клуб „Питу Гули“ – Крушево.

Донирана е  комплетна спортска опрема за фудбалерите на ФК „Питу Гули“ (копачки, дресови, штуцни)  како и косачка за трева, потребна за одржување на фудбалскиот стадион.

Донацијата е со вкупна вредност од 3.000 ЕУР.

Сподели

Туристички Портали