Се одржува 64-та седница на советот

Денес се одржува 64-тата седница на советот на општина Крушево. На Советот покрај советниците присуствува и ВД директорката на ЈП „Комуна“ Крушево Станка Ефремова Трајкоска.

Дневниот ред за седницата можете да го погледнете на следниот линк.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!