Комуна: Се работи на дефект на водоводната мрежа, Партизанска, Питу Гули и Коча Миленку привремено без вода

Почитувани,

Дел од улиците Партизанска, Питу Гули и Коча Миленку заради дефект на мрежата се соочуваат со недостаток од вода за пиење. Службите се на терен и работиме на брзо и ефикасно отстранување на проблемите.

Замолуваме за трпение и, воедно, се заблагодаруваме на разбирањето.

Со почит,
ЈП Комуна Крушево.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!