Продолжува реконструкцијата на Крушево – Пуста Река

Продолжува реконструкцијата на патот Крушево – Слива – Пуста Река со завршно гребење на асфалтот. За неколку дена се очекува продолжување со асфалтирање.

Реконструкцијата на патот е во изведба на Јавното претпријатие за државни патишта, кое се јавува и како финансиер, а должината изнесува околу 15 км.

Оваа делница е дел од патот кој ги поврзува општините Крушево и Кичево.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!