Почетна » Регулативи » Регулирање на даночната обврска по основ наследство

Регулирање на даночната обврска по основ наследство

Спомен куќа Тоше Проески

Потребни документи:
– Oригинални наследни решенија за сите наследници и по еден примерок за геодетска управа и 4 фотокопии;
– Уверение за регулирани даночни обврски за сите наследници;
– Уплатница пп-50 со уплатени 250,00 денари.

Сподели

Туристички Портали