Почетна » Документи од јавен карактер

Документи од јавен карактер

- Буџет на Општина Крушево за 2013 година

- Реализација на буџетот за 2013 година, завршна сметка

- Реализација на буџетот за 2012 година, завршна сметка

 

Категории на објави