Почетна » Регулативи » Пријавување и промена на имот

Пријавување и промена на имот

Спомен куќа Тоше Проески

Потребни документи:
– Даночна пријава (ја пополнува сопственикот на имотот)
– Доказ за сопственост (договор, решение, пресуда, одобрение за градба и сл.)

Сподели

Туристички Портали