Неделен информатор – 08-12.01.2020

Објавен е најновиот Неделен информатор за периодот од 08.01.2020 до 12.01.2020г. Содржините кои се објавени во информаторот се следните:

  1. Ќе се реконструира спортската сала во ООУ „Никола Карев“
  2. Општина Крушево е дел од проектот на Светска Банка за проектирање улици
  3. Продолжуваат активностите за изградба на фекална канализација прва фаза во с. Норово
  4. Улиците се чисти и проодни, уредно осветлени
  5. Крушево исполнето со туристи, снегот ќе донесе нови

Неделниот информатор е достапен во документот подолу:

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!