Со паркинг и опремување на брифинг зона Крушево се подготвува за новата параглајдинг сезона

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски со Горан Димишковски претседател на Светски параглајдинг куп го посетија полетувалиштето за параглајдинг каде

Share
Read more

Започнува изградбата на пристапна локација (паркинг) на полетувалиштето за параглајдинг

Започнува изградбата на пристапна локација (паркинг) на полетувалиштето за параглајдинг. Овој инфраструктурен зафат е дел од проектот „Крушево и Елбасан

Share
Read more

Имплементацијата на терен започна – „Крушево и Елбасан – препознатлива прекугранична туристичка дестинација“

Општина Крушево го имплементира проектот „Крушево и Елбасан – признаена прекугранична туристичка дестинација“ кој има за цел да ја подобри

Share
Read more
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!