Почетна » Posts tagged '5-Letters'

Архива на тагови: 5-Letters

НОВИ РАБОТНИ МЕСТА ЗА ГРАЃАНИТЕ НА ОПШТИНА КРУШЕВО

Приватниот инвеститор  „5 – Leters“ ДОО – Ресен, компанија со американски капитал,  свечено го отвори погонот за производство на медицинско масло од канабис, стопански капацитет лоциран во близина на индустриската зона  Опаленик во Општина Крушево.

Самото отворање на погонот значи и отворање на нови 200 работни места за граѓаните на Општина Крушево, отворање на нови работни места за економски препород на Крушево.

 

Сподели