Почетна » Posts tagged 'турнир во мал фудбал'

Архива на тагови: турнир во мал фудбал

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ

ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ „ИЛИНДЕН“ 2017

КРУШЕВО

Распоред 1

Распоред 2

Share

Резултати од првото коло на турнирот во мал фудбал „Илинден“ 2017

Резултати - прво коло.1

ФОТО  ГАЛЕРИЈА

Share

Турнир во мал фудбла „Илинден 2017“ – распоред на натпревари

grupi

raspored 1

raspored 2

raspored 3

Share

Турнир во мал фудбал „Илинден“ 2017г. – Крушево

Општина Крушево и оваа година организира турнир во мал фудбал „Илинден“2017г., кој ќе се игра на новото повеќенаменско игралиште на Гумење.

соопштение

Share