Почетна » Posts tagged 'с.Пуста Река'

Архива на тагови: с.Пуста Река

Најсреќните учесници на одбележување на празникот Богојавление-Водици 2017 година од с.Пуста Река, с.Врбоец, с.Св.Митрани и с.Бучин на прием кај Градоначалникот на Општина Крушево

Најсреќните учесници на одбележување на празникот Богојавление-Водици 2017 год. од

с.Пуста Река – Влатко Павлески,

с.Врбоец – Христијан Нешкоски,

с.Св.Митрани- Дејанчо Маркоски  и

с.Бучин – Васко Јосивоски,

на прием кај Градоначалникот на Општина Крушево.

Во таа пригода им беа доделени скромни подароци во духот на Македонската православна црква.

Share