Почетна » Posts tagged 'санација'

Архива на тагови: санација

Се санираат клупите за одмор на Гумење

Отпочната е санација на клупите за одмор на платото на Гумење.

Share

Се санираат дупки на улиците „Никола Карев“, „Киро Фетак“ и „Коча Миленку“

Општина Крушево заврши со акцијата за  санација на ударните дупки на улиците „Никола Карев“, „Киро Фетак“ и „Коча Миленку“.

Станува збор за  улици, кои  имаат видни оштетувања и е потребна нивна реконструкција.

Со ова отпочнуваат активностите за асфалтирање на овие улици со цел нивна целосна реконструкција.

 

Share