Почетна » Posts tagged 'ООУ „Никола Карев“ ПУ с.Врбоец'

Архива на тагови: ООУ „Никола Карев“ ПУ с.Врбоец

Учениците од ООУ „Никола Карев“ ПУ с.Врбоец во посета на Градоначалникот

Учениците  од ООУ „Никола Карев“ ПУ с.Врбоец  со своите наставници ја посетија Општина Крушево, како дел од наставната програма  за општествено запознавање на локалната самоуправа.

Децата беа примени од Градоначалникот и вработените во Општината и се запознаа со работните задолженија и обврски како на Градоначалникот така и на Советот на Општина Крушево и општинската администрација.

Безброј поставените интересни прашања на учениците им  беа со задоволство одговарани,  за што на крајот од нивната посета тие  учтиво се заблагодарија.

 

Сподели