Објавен тендер за изработка на техничка документација за реконструкција на патот Стопанство – с. Норово

Општина Крушево објавува тендер за набавка на услуги за изработка на техничка документација за реконструкција на патот Стопанство – с.

Share
Read more
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!