Успех за ОУ „Никола Карев“ на конкурсот „Мирисот на тутунот кој ги обојува детските игри“

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски присуствуваше на доделувањето на наградите како дел од конкурсот „Мирисот на тутунот кој ги

Share
Read more
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!