Повик за иницијативи за изработка на урбанистички планови

Општина Крушево објавува јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови на територијата на општина Крушево за 2019 година.

Целосното соопштение за сите заинтересирани правни и физички лица можете да го погледнете во документот подолу.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!