Општина Крушево објавува интерен оглас

Општина Крушево објавува Интерен оглас бр.1/2019 за унапредување на административен службеник во општина Крушево за работно место УПР 0101 Б04 000 – Раководител на одделение за локален економски развој и прекугранична соработка 1 (еден) извршител.

Целиот оглас и подетални информации подолу во објавата.

Потребните документи можат да се подигнат во
Одделение за правни, општи работи и јавни дејности.

Одлуката за избор можете да ја погледнете на документот подолу.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!