Првите натпреварувачи се тука, не’ очекуваат возбудливи автомобилски трки

Учесниците на ридско-брзинската автомобилистика трак, која утре и задутре се одржува во Крушево, веќе пристигнуваат, а органзиаторите очекуваат возбудлива борба за најдобро време.

За утре, сабота 31.08.2019, предвидени се два тренинзи, а официјалните трки се во недела. Свеченото отворање ќе се случи на игралиштето до хотел Монтана Палас во 10 часот, а некаде после 13 часот во центарот на градот церемонијата на прогласување.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!