Заврши санацијата во Алданци, денес во Белушино

Вчера заврши бојадисувањето на внатрешните ѕидови во училиштето во с. Алданци, а од денес започнува санацијата во с. Белушино.

Претходно се санираа училиштата во Бучин, Пресил и Норово.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!