Крушево се најде на светски познатиот „Економист“

Познатиот „Д Економист“ (The Economist) го објавува Крушево и 16-тото Светско првенство во параглајдерство. Профилот на „Инстаграм“ на „Економист“ е следен од 3,7 милиони луѓе.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!