Шербет и Галоски вечерва во Крушево

Денес во рамки на програмата на Манифестацијата НКС „Десет дена Крушевска Република“ се организира забава во центарот на градот со групата Шербет и ди џеј Галоски.

Ова е веќе трет настап на Шербет во Крушево и групата е добро позната на крушевчани. Галоски и порано доаѓал во Крушево, а во меѓувреме изгради меѓународна кариера. Тој настапуваше и на еминентниот фестивал „Ohrid Calling“.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!