Здруженијата учесници на Илинден да се пријават електронски

Почитувани,

Манифестацијата научно културни средби „Десет дена Крушевска Република“ ги известува сите коњаници, односно здруженија на граѓани кои стојат зад коњаниците кои ќе бидат дел од одбележување на празникот „Илинден“, да се пријават за учество на следнава електронска пошта: krusevska.republika@yahoo.com.

Здруженијата да го извршат пријавувањето најдоцна до понеделник, 22.07.2019г.

Со почит,
Манифестација НКС „Десет дена Крушевска Република.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!