Анкета за ООУ „Никола Карев“ Крушево

Од денес, понеделник, 15.07.2019, општина Крушево отвора анкета за работењето на ООУ „Никола Карев“ Крушево“.

Анкетата можете да ја пополните во просториите на локалната самоуправа или на следниот линк: https://forms.gle/4uGVCqCxGm8PBBTu5

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!