Објавен конкурс за воени пилоти

Министерството за одбрана на Република Северна Македонија објавува конкурс за воени пилоти за млади до 28 години со завршен прв циклус на студии.

Целосниот конкурс можете да го прочитате на интернет страницата на Министерството за одбрана – http://www.mod.gov.mk/?objavuvanje=%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81-%d0%b7%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%88%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%9a%d0%b5-%d1%81%d0%bb%d1%83%d1%88%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%82-4&lang=mk.

За дополнителни информации можете да се обратите и во подрачното одделение на Министерството за одбрана во Крушево.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!