Пријавете се на Меѓународната младинска конференција

Сите млади од општина Крушево имаат можност да се пријават на Меѓународната младинска конференција во организација на Младински Сојуз – Крушево, која по 17-ти пат се одржува во нашиот град од 26 до 30 септември.

Пријавата за конференцијата можете да ја пополните на следниот линк: http://krusevoconference.org.mk/application.php?fbclid=IwAR0B6FlJmcwq1FhWxwyLB2SerTCZ3AqhGWyMRx_gr7tOqR6VS-uHiNjPTJw а рокот за пријавување е до 25-ти август.

Конференцијата е настан кој на едно место ги собира лидерите од цела Европа, вклучувајќи претприемачи, граѓански активист, сегашни и некогашни политичари.

Please follow and like us:
Share