Анкета за работењето на СОУ „Наум Наумовски Борче“

Општина Крушево од денес (08.07.2019) ја отвора анкетата за работата на СОУ “Наум Наумовски Борче“ Крушево преку која сака да го испита мислењето на граѓаните за работата на директорот, вработените и генерално за работата на училиштето.

Анкетата можете да ја пополните во просториите на општина Крушево и „онлајн“ на следниот линк: https://forms.gle/5C5rvU1siGcQkkd4A

Претходно, општина Крушево спроведе анкета за локаланта самоуправа и ЈКП „Комуна“, а по анкетата за „Наум Наумовски Борче“ ќе се анкетира и ООУ „Никола Карев“ Крушево.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!