Денес, дезинсекција против комарци

Во текот на денешниот ден (08.07.2019) на површина од 300 хектари на територија на општина Крушево ќе се изврши дезинсекција против комарци.

Со почит,
Општина Крушево.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!