За Велигден Крушево исполнето

Овој продолжен велигденски викенд Крушево го посетија неколку илјади туристи, а локалните кафулиња, ресторани, хотели и продавници забележаа зголемена посетеност. … Continue reading За Велигден Крушево исполнето