Стенд ап настап на Бојан Велевски

На 12.04.2019 во хотел Монтана Палас се одржа стенд ап настапот на Бојан Велевски.

Овој настан е дел од годишната програма за култура на општина Крушево со покровителство на Министерство за култура.

Подолу можете да погледнете неколку фотографии од настапот на Бојан Велевски.

Please follow and like us:
Share