Продолжуваат активностите за чистење на јазот во Бучин и реконструкција на улица во Крушево

Денеска (05.04.2019) градоначалник на општина Крушево Томе Христоски и директорот на ЈП „Комуна“ се на терен во градот и населените … Continue reading Продолжуваат активностите за чистење на јазот во Бучин и реконструкција на улица во Крушево