Чистење на јазот во Бучин и реконструкција на улица во Крушево

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски денес (04.04.2019) направи увид во инфраструктурните активности кои на ниво на општина Крушево се … Continue reading Чистење на јазот во Бучин и реконструкција на улица во Крушево