Градоначалникот Христоски на одбележувањето на патронатот на „Гонча Туфа“

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски денес (04.04.2019) присуствуваше на приредбата во градинката „Гонча Туфа“ во Крушево по повод патрониот … Continue reading Градоначалникот Христоски на одбележувањето на патронатот на „Гонча Туфа“