Општина Крушево организира светски куп во параглајдинг – „Пролетен меѓународен куп Крушево 2019“

Во рамките на Проектот локална и регионална конкурентност, дел од ИПА 2 програма на ЕУ, пот-проект „Кругот на адреналинот – … Continue reading Општина Крушево организира светски куп во параглајдинг – „Пролетен меѓународен куп Крушево 2019“