Градоначалникот Христоски дел од Бизнис форумот на македонски и чешки стопанственици

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски вчера (03.04.2019) беше дел од бизнис форумот на македонските и чешките стопанственици пред кои … Continue reading Градоначалникот Христоски дел од Бизнис форумот на македонски и чешки стопанственици