Активностите на водоводната мрежа во Саждево завршија, од денес приклучоци на домаќинства

ЈП „Комуна“ Крушево ги заврши активностите во спроведување на крак од водоводна мрежа во должина од 300м, а од денес … Continue reading Активностите на водоводната мрежа во Саждево завршија, од денес приклучоци на домаќинства