Маскенбал во Крушево, доделени награди за најоригиналните маски

Денеска (01.04.2019) на градскиот плоштад се одржа традиционалниот прво априлски маскенбал во организација на ООУ „Никола Карев“ Крушево и СОУ … Continue reading Маскенбал во Крушево, доделени награди за најоригиналните маски