Со асистенција на Армијата се работи на опожарените места во општина Крушево

Изминатите денови Територијалната противпожарна единица Крушево во сработка и координација со Дирекцијата за заштита и спасување, а од денес и … Continue reading Со асистенција на Армијата се работи на опожарените места во општина Крушево